Du kan nu få to virkelig spændende bøger til en helt uhørt pris. Det gælder vores nye antologi “Klima, tro, håb og handling” og “Biskop Thomas – I kærlighedens cirkel”.

Klima, tro, håb og handling:

Vi lever i en verden, hvor klimadagsordenen fylder meget. Det gælder både politisk og eksistentielt, og flere og flere oplever mismod og håbløshed på baggrund af de voldsomme klimaforandringer. Vi taler om klimasorg. Klimaflygtninge. Klimaforandringer.

Areopagos har i samarbejde med Eksistensen længe arbejdet på en antologi, der giver inspiration til fordybelse og handling på den aktuelle krise.

Bidragene til antologien er skrevet af teologer, psykologer, antropologer, sociologer og kirkelige praktikere. De går hver især i dybden med forskellige vinkler. I bogen gribes der om kristendommens mange rige kilder og traditioner, der kan være med til at give håb og skabe nye perspektiver.

Læs mere om bogen ved at klikke her.

Biskop Thomas – I kærlighedens cirkel

Biskop Thomas er en betydningsfuld stemme, ikke kun i Egypten, men for kristne i hele Mellemøsten. I ørkenen mellem Kairo og Alexandria har han etableret Anafora, et center for åndeligt liv og menneskeligt fællesskab. Her kommer mennesker, både fra Egypten og resten af verden, for at søge inspiration, fordybelse og fornyelse.

Ordet Anafora betyder “at løfte”, og det er biskopThomas’ store vision: at løfte mennesker, så de får håb for fremtiden. Han mener, at kirken har en forpligtelse til at engagere sig i samfundet, og han vil som biskop gerne medvirke til at skabe forandring og udvikling i Egypten. Især har han fokus på at hjælpe landets fattige til at få en uddannelse.

Det kristne mindretal i Egypten lever under et stort pres, men bogen er ikke så meget en beretning om forfølgelse. Den handler mere om den åndelige kraft, der har båret kopterne gennem århundreder, og som i dag viser sig i kirkens bestræbelser på at skabe en atmosfære af fred og forsoning. Udgangspunktet er, at ethvert menneske er skabt i Guds billede og skal ses i kærlighedens cirkel.

Vægt 1,4 kg
Størrelse 23 × 23 × 4 cm