Gå til

Vær med

Vi tror, at det kristne liv handler om at berøre og bevæge mennesker,
og vi tror på, at dialog forandrer liv.

Derfor har vi brug for medlemmer, som ønsker at dele, det de tror på, med andre, og som ønsker at lade sig inspirere i mødet med andre traditioner og livssyn.

Medlemskab

Alle steder, hvor mennesker er forsamlede, er der en åndelig dimension i spil. I Areopagos vil vi gerne være til stede blandt mennesker og skabe muligheder for, at den åndelige dimension får plads og rum. Vores eget ståsted findes i den kristne tro, men vi har i mere end 100 år med rødder i inspiration fra Østens spiritualitet arbejdet for at fremme dialog og arbejdet med den praksis, der følger med at være et åndeligt menneske.

Hvis du er optaget af dialog og af arbejdet med at udfolde troen i praksis, så kan du blive medlem af Areopagos og gå med os ind i vores spændende arbejde, som vi håber, du får smag for her på siden.

Støt os økonomisk

Areopagos har i mere end 100 år arbejdet med religionsdialog og trospraksis. Vi har i alle årene lagt vægt på at forblive en organisation, der er til stede i det åndelige grænseland – her, hvor spørgsmålene ofte er flere end svarene. Vi arbejder som en kompetenceorganisation, der bygger bro og rækker ud med bud på, hvordan vi finder hinanden og spiritualiteten.

Følger du med i vores arbejde, så ved du, at vi ofte bryder nyt land, og at vi arbejde med en generøs tankegang, når det handler om at mødes om vores åndelige rejser.

Mennesker i Danmark, Kina og Hong Kong tørster efter en større mening med livet. Når du støtter vores generelle arbejde, møder du denne tørst og hjælper, hvor behovet er størst. Vil du være med?

Modtag nyhedsmail

Hold dig opdateret om, hvad der sker hos Areopagos. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Cirka hver anden måned modtager du en mail fra os, hvor vi fortæller om de spændende nye ting vi laver.

Søg her