Her vil du få et indblik i det fascinerende samspil mellem krop, sjæl og ånd gennem konkrete bønner, teori og personlig refleksion.

Med udgangspunkt i Paulus’ bønner i Efeserbrevet, inviteres du ind i rolige bevægelser og positioner, hvorigennem du kan samle dig om Gud, åbne dig for ham og hvile i hans nærvær.

Forfatteren begyndte at dyrke kampsport som 13-årig og studerede senere kinesisk bevægelsestræning, inden han som 32-årig fik et møde med Jesus. Det ledte ham til udforskning af kristen trospraksis og til studier i, hvordan neurologi, psykosomatik og fysioterapi kunne berige denne. Han er én af pionérerne inden for dette felt, og denne bog præsenterer nogle af de skatte han har fundet frem til. Den er konkret og let at gå til.

Bøn i Bevægelse er solidt forankret i kirkens rødder. Bønnerne kan bedes alene eller sammen med andre og vises i praksis på en dvd, der følger med bogen.

Bogen udgives af Forlaget Areopagos.
Areopagos ønsker at inspirere til stadig fornyelse af troslivet hos den enkelte. Det håber vi denne bog med dvd kan bidrage til.
Illustrationer ved Karsten Auerbach.