Hellig jord helligt liv er en inspirerende og poetisk introduktion til keltisk spiritualitet. Ud fra centrale skikkelser og tekster udfolder John Philip Newell den visdom, der er at finde i den keltiske tradition, og han inviterer læseren med på en rejse gennem meditationer og bønner.

Forfatteren mener, at keltisk spiritualitet er en særlig gave til os i vores tid. Vi har brug for at genopdage, at Jorden er hellig, og at helligheden ligger dybt i hjertet af hvert eneste menneske og hver eneste livsform. En sådan erkendelse kan for­vandle os – i vores måde at leve på og forholde os til hinanden på. Den kan forbinde os med hinanden og med hele skaberværket på en ny måde.

”En perle af en bog … Hvert kapitel er som en prisme ind i en større helhed. Derfor kalder bogen på at blive læst langsomt og fordøjet meditativt.” Pilgrimspræst Elizabeth Knox-Seith i forordet

John Philip Newell (f. 1953) er teolog, forfatter og tidligere præst i Church of Scotland. Han bor i Edinburgh men underviser også i keltisk spiritualitet i USA og Canada ud fra The School of Earth and Soul, som han har grundlagt. Han leder desuden hvert år internationale pilgrimsvandringer på den skotske ø Iona.

Sider: 264