Ånd Ind er et digitalt univers, der eksisterer for,
at du kan finde ressourcer om åndelige erfaringer,
kristen spiritualitet og trospraksis

Vision

At være det digitale sted i Danmark, hvor du søger hen for at hente ressourcer om kristen spiritualitet, trospraksis og åndelige erfaringer.

Mission

Gennem videoer og podcasts vil vi skabe åbninger, hvor du kan lade dig berøre af Guds nærvær og blive inspireret til trospraksis i hverdagen.

Lavet til dig

Ånd Ind er et sted, hvor alle uanset tro og baggrund kan finde en kilde til fordybelse og nærvær. Et sted, hvor du kan søge hen, hvis du er nysgerrig på spiritualitet og længes efter indre helhed. Et sted, hvor du er inviteret med på en erfaringsrejse uden nogen konkret destination.

Gennem podcasts med guidede meditationer og videoer med inspirerende interviews, vil vi udforske, hvad kristen spiritualitet og erfaringen af det guddommelige kan betyde for os som moderne mennesker.

Vi håber, at Ånd Ind vil være et sted, hvor du bliver mødt i dine længsler og finder dybere fred og hvile i din hverdag. Vi er her for at gå sammen med dig og inspirere dig på din rejse. Velkommen til!

Vi står bag

Christoffer Krøgh Engholm

Kommunikatør, journalist og projektleder

cke@areopagos.dk
(+45) 30 82 42 78

Martin Krath-Andersen

Journalist og projektleder

mka@areopagos.dk
(+45) 31 27 17 21

Ånd Ind er en del af Areopagos.

I Areopagos, der udgiver Ånd Ind, er vi optaget af at invitere mennesker med ind i processer, hvor vi sammen søger skønhed, godhed og sandhed.

Besøg Areopagos og lær mere om resten af vores arbejde.

Søg her